Over mij

Janneke Termeulen eigenaresse Ge-woonjans

Mijn naam is Janneke, het gezicht achter Ge-woonjans.
Ik ben getrouwd met Jos en samen hebben we 3 heerlijke, actieve jongens. 

Van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Haken is mijn grootste passie, maar ook diy projecten, fotografie en interieur zijn dingen waar ik me graag mee bezig hou. Ik vind het fijn om te creëren, om zelf te maken.  Dat geeft zo veel voldoening. 
Ik word blij van kleur, bepaalde kleurencombinaties. Zachte pasteltinten, gecombineerd met een fel accentje. Lief gecombineerd met stoer. Een tikkeltje eigenwijs. Oud gecombineerd met nieuw... Die mix en match is kenmerkend voor mij. Maar wel altijd met een heldere touch, zodat het voor mij in balans is.
Ik werk graag met natuurlijke materialen. zoals wol, linnen en katoen. 
Ook ben ik graag in de natuur. Ik vind het fijn om te wandelen met ons gezin, in het bos, op de hei of het strand. Naast dat ik ervan oplaad, ben ik altijd op zoek naar mooie schatten; een bosje geplukte veldbloemen, een verdwaalde veer, schelpen, een verweerde tak of een mooie steen.

 

In 2022 verhuisden we van Zwolle naar een plaatsje in de Achterhoek, terug naar mijn roots. Ik verliet na heel wat jaartjes mijn werk in de zorg en brak mijn hoofd over de grote vraag: wat nu qua werk? Mijn verlangen lag bij meer creativiteit, bezig zijn met wol, met kleur.... En werken vanuit huis. Zo ontstond het idee voor Ge-woonjans. 

 

Jullie kunnen mij kennen als @ge_woonjans op Instagram. Daar deel ik regelmatig foto's en filmpjes over waar ik me mee bezig houdt. 
Daarnaast ben ik mede-auteur van het boek Cocoon! Een feelgood haakboek, met 16 haakpatronen.