De leukste zomertruitjes van 2024

Ook de zomer leent zich heel goed voor mooie handgemaakte kledingstukken. Een luchtige top, gebreid met linnen, of bijvoorbeeld een heerlijk vestje in kantpatroon gemaakt van dunne merinowol. Ik ging op zoek naar leuke inspiratie...Zowel gebreide als gehaakte items.

Lees meer »

Patroon: Hoofdband met twist

Regelmatig draag ik mijn lange haar in een knot. Een muts draagt dan niet handig. Daarom bedacht ik een lekkere hoofdband om je voorhoofd en oren warm te houden in deze koude periode. Fijn voor op de fiets, of tijdens een frisse wandeling. In een mum van tijd heb je deze hoofdband gehaakt. De afwisseling van 2 steken zorgt voor een mooie structuur. En door de hoofdband net op een andere manier aan elkaar vast te maken, krijg je een mooi getwist detail.

Lees meer »

Handwerk plannen 2024

Het jaar 2024 is alweer anderhalve week van start. Hopelijk een jaar vol fijne handwerkmomenten en mooie projecten. Een jaar om lopende projecten af te maken én nieuwe projecten op te starten. Mijn hoofd bruist altijd van de ideeën en mogelijkheden. Mijn tijd daarentegen.... :) En al die losse ideeën, projecten en patronen die door mijn hoofd dwalen kunnen me soms nogal overweldigen. Om overzicht te creëren vind ik het fijn om lijstjes te maken. Ik maakte een printable om in te vullen met projecten die ik in 2024 graag wil maken.  Deze printable is hier gratis te downloaden, zodat je het kunt printen en invullen. 

Lees meer »

Mijn allereerste blogbericht

Daar is ie dan, mijn allereerste blogbericht op mijn website...Naast mijn webshop zou ik het heel erg leuk vinden om zo nu en dan een blog te plaatsen. Met tips, een leuk patroon, een recept of iets anders leuks om te delen...Een plek ter inspiratie. Een plek voor een gezellig babbeltje. En een plek voor mooie foto's.

Lees meer »