Mijn allereerste blogbericht

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 12:23

Daar is ie dan, mijn allereerste blogbericht op mijn website...
Naast mijn webshop zou ik het heel erg leuk vinden om zo nu en dan een blog te plaatsen. Met tips, een leuk patroon, een recept of iets anders leuks om te delen...Een plek ter inspiratie. Een plek voor een gezellig babbeltje. En een plek voor mooie foto's.

Een poos geleden merkte ik dat ik alleen op Instagram niet kon delen wat ik graag wilde delen. Ik kreeg veel vragen over hoe ik bijvoorbeeld iets gemaakt had. Toen bloeide het idee op een blog te beginnen. Zo gezegd zo gedaan... In 2023 werd Ge-woonjans mijn werk en maakte ik van mijn website een webshop. En dom dom dom, ik verwijderde al mijn eerdere blogberichten, inclusief de patronen die ik ontworpen had. Nog regelmatig krijg ik de vraag naar een bepaald patroon. Het eerste patroon is weer bijna uitgewerkt en zal ik binnenkort delen. Ook heb ik genoeg andere leuke ideetjes om te delen en over te vertellen.

Tot gauw!

Liefs Janneke

Reactie plaatsen

Reacties

Annette
5 maanden geleden

Hoi Janneke,

wat leuk dat je weer een blog start! Ik krijg altijd veel inspiratie van jouw post op insta en vind het leuk om hier wat meer over te lezen! Ik kijk al uit naar het eerste patroon! ;) Heel veel succes met je prachtige bedrijf! Groetjes Annette